Menu

Bonte Wever opent twee nieuwe restaurants

In De Bonte Wever kun je binnenkort terecht bij twee gloednieuwe restaurants die dagelijks geopend zijn. À la carte restaurant Dapper en restaurant FL!NCK worden op dit moment gebouwd en openen in december hun deuren.

FL!NCK 

Bij FL!NCK voel je je welkom en of je nou de dag goed komt beginnen met een stevig ontbijt, een overweldigende plek zoekt om uitgebreid te lunchen of verrassend wilt dineren met collega’s, je gaat altijd met een goed gevoel weer naar huis, hotelkamer of op pad. Er is een flinke keuze in warme en koude gerechten waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid. Show- en live cooking vormen dagelijks het decor voor de koks tijdens het ontbijt en diner. Kwaliteit is hierin geen keuze, maar de standaard.

DAPPER 

Met de gedurfde uitbreiding van De Bonte Wever kon een nieuw à la carte restaurant niet uitblijven en omdat ze ook graag onze gasten stimuleren tot dappere keuzes was de naam snel gekozen. Dapper is dankzij het stoere karakter van de inrichting, het interieur en de eigentijdse kaart vanaf dit najaar DÉ plek waar u terecht kunt voor een goede kop koffie, een hedendaagse lunch, een borrel met een bite of een gevarieerd diner vol eerlijke gerechten. Op hun kaart vind je dappere menu’s met uitdagende, eigentijdse vlees-, vis,- en vegetarische gerechten passend bij het seizoen en met zorg bereid.

Kijk voor meer info op: http://bit.ly/DBWrestaurants