Menu

Koops NOVL lid van Federatie Autorijschool Management

Vanaf 1 januari is Koops NOVL opleidingen lid van de FAM (federatie autorijschool management).

Hier kunnen zij een goede aansluiting vinden bij professionele opleidingen. De FAM staat voor professionele verkeersscholing met het doel cursisten een meer dan gemiddelde verkeerskennis en –vaardigheid bij te brengen. FAM-verkeersscholen leiden op voor theorie-examens voor bromfiets, motor en auto, chauffeursdiploma’s voor vrachtauto en bus, ADR (gevaarlijke stoffen) en het taxidiploma. Zij beschikken hiervoor over een eigen theoriecentrum, voorzien van de moderne audiovisuele middelen.

FAM-verkeersscholen hanteren voor alle opleidingen prijzen die gerelateerd zijn aan de landelijke richtlijnen. Een opleiding bij een FAM-verkeersschool is dus NIET duurder dan een opleiding bij een niet FAM-rijschool.

Wat is de FAM?

De Federatie Autorijschool Management (FAM) is dé organisatie voor professionele rijscholen in Nederland. Een FAM-verkeersschool is altijd toonaangevend in haar regio. De FAM stelt zich ten doel de hoogste kwaliteit in rij- en theorieopleidingen te garanderen en ondersteunt de aangesloten verkeersscholen bij het management, de lesmethodes, de presentatie en de bewaking van de kwaliteit van de medewerkers.

Zie: Koops Verkeers Educatie