Menu

Groenhout Makelaardij weer de beste van Nederland

2017 11 10 groenhout 1500x1125Groenhout Makelaardij is donderdagavond in Amersfoort verkozen tot Woningmakelaar van het Jaar 2017. De Asser makelaardij won maar liefst vijf awards in de landelijke verkiezing, die jaarlijks wordt georganiseerd door Vastgoed, het onafhankelijk platform voor woningmakelaars (www.vastgoedactueel.nl).

Vastgoed reikte zes nationale en tientallen provinciale awards uit, namens een vakjury en op basis van ruim 7.000 stemmen en recensies van woonconsumenten. Groenhout Makelaardij Assen kwam eerst als beste verkoop- en aankoopmakelaar van Drenthe uit de bus, om daarna ook nog eens de Nationale Verkoopmakelaar én Aankoopmakelaar Award in de wacht te slepen. Bovendien ging de publieksprijs voor Makelaardijmedewerker van het Jaar -dit jaar voor het eerst uitgereikt- naar Pieter van Meurs.

De goede resultaten zijn te danken aan de lovende reacties van enkele honderden klanten van de Asser makelaardij. Een onafhankelijke vakkundige jury heeft deze reacties gecontroleerd en toegelicht. Kwalificaties die volgens de jury veelvuldig terugkwamen in de reacties op Groenhout Makelaardij zijn: ‘deskundigheid, recht door zee, passie voor het vak, topmakelaar, goede eerste indruk en daarna nooit teleurgesteld’.

Groenhout Makelaardij bestaat 10 jaar en is gevestigd aan de Markt in Assen. Het team bestaat uit zeven mensen. Eigenaars Jozef Groenhout en Pieter van Meurs en hun team zijn de klanten zeer erkentelijk voor de goede beoordelingen en zien het als een stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg: een no-nonsense en bij uitstek klantvriendelijke werkwijze bij het begeleiden van aan- en verkoop van woningen.