Menu

Van theaterbezoeker tot covermodel

theaterOp zaterdag 18 november is de thrillermusical ‘Shock’ (12+), gebaseerd op het gelijknamige boek van Mel Wallis de Vries, te zien in Theater DNK. Bezoekers van deze voorstelling maken kans om covermodel van het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries te worden.

Om 19.00 uur, een uur voor aanvang van de voorstelling, wordt de fotoshoot bij DNK georganiseerd. Deelnemers aan de shoot gaan in de professionele visagie en krijgen een korte instructie voordat het fotomoment plaatsvindt. Er is tijd voor maximaal tien deelnemers.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich tot 15 november aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam, leeftijd en telefoonnummer. Een dag later, op donderdag 16 november, worden de geselecteerde kandidaten gebeld met aanvullende informatie.

De voorstelling

In de bloedstollende voorstelling ‘Shock’ (12+) verdwijnt er iemand uit de vriendinnengroep. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Verscheurd door verdriet gaan de vriendinnen door. Maar dan komt de moordenaar terug, kunnen ze nog vluchten?