Menu

Wij zijn Bovensmilde en PKN Bovensmilde houden weer flessenactie

flessenNa een succesvolle samenwerking vorig jaar tussen Jeugdwerk en de PKN Bovensmilde, zullen Wij zijn Bovensmilde en de PKN Bovensmilde dit jaar de lege flessen gaan ophalen met elkaar. Dit zal gebeuren op zaterdag 6 januari vanaf 9:00 uur.

De beide organisaties roepen bewoners op om alvast lege statiegeld flessen en kratjes bier te sparen, ook die van de Aldi en de Lidl. Zet de flessen zaterdag 6 januari 2018 om 9:00 uur aan de weg zodat ze het mee kunnen nemen. Staan ze er niet dan bellen ze, waar het kan, ook aan. Ze verwachten om 12:00 uur helemaal klaar te zijn met de flessenactie.

Vrijwilligers jong en oud

Om een grote opbrengst te halen hebben ze veel handen nodig. Ook voor kinderen is het super leuk om mee te doen en ze kunnen zich dan ook weer opgeven met een strookje dat klassikaal wordt uitgedeeld. Alle kinderen die meehelpen met de flessenactie worden VIP voor alle, door Jeugdwerk georganiseerde activiteiten.

Opbrengst

De opbrengst van de flessenactie zal weer worden gedeeld tussen de PKN Bovensmilde en Wij zijn Bovensmilde. De PKN Bovensmilde zal hun gedeelte schenken aan het, in hun gemeente, meest gekozen goede doel. Wij zijn Bovensmilde zal de opbrengst gebruiken voor de activiteiten in Bovensmilde.

Foto: Flickr