Menu

Te koop in Assen: Charmante twee-onder-een-kapwoning

Prachtig gelegen charmante TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vier slaapkamers, stenen garage, vrij uitzicht en prachtige besloten tuin. 

Bezoek het OPEN HUIS! 

U bent, zonder een afspraak te maken, van harte welkom op VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 tussen 15:30 - 17:00 en DINSDAG 21 NOVEMBER 2017 tussen 15:30 - 17:00 uur. Neemt u gerust bij het bezichtigen iemand (voor zover nodig) mee met verstand van bouwkundige zaken. Elke keuring is toegestaan, een keuring kan plaatsvinden tijdens de bovengenoemde momenten. 

Deze woning is gelegen in één van de mooiste kindvriendelijke woonhofjes in de groene woonwijk Vredeveld. Wonen met karakter doet u hier. 

BUITENRUIMTE: prachtige besloten tuin met vrijstaande stenen garage en eigen oprit met plaats voor meerdere auto's. 

DE BUURT: wijkwinkelcentrum Vredeveld en het treinstation van Assen bevinden zich op loopafstand. Binnen enkele fietsminuten bent u in het centrum van Assen of in het bos- en natuurgebied rondom de dorpen Anreep, Schieven en Rolde. 

Bent u op zoek naar rust, ruimte en een heerlijke groene leefomgeving? Kom dan gewoon eens kijken tijdens het OPEN HUIS en ervaar wat Hertshooistraat 14 u kan bieden. 

- Bij deze woning is een projectnotaris actief, notariskeuze is aan de verkoper; 

- Aanvaarding op korte termijn behoort tot de mogelijkheden. 

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40454089-hertshooistraat-14/

 

9404KG 14 Herthooistraat binnen