Menu

Rapper slaat bezoeker van GoZeroProcent-podium af (Video)

gozeroVrijdagavond heeft een bijzanger van Rapper Armoo een bezoeker van het tienerfeest GoZeroProcent in de Bonte Wever het podium afgeslagen.

Volgens Bas de Leeuw van jongerenwerk Vaart Welzijn werd er door het publiek water en plastic bekertjes het podium opgegooid toen de rapper begon met zijn optreden. ,,Er was een gezellige sfeer met uitzondering van een aantal jongeren die er niet helemaal blij mee waren. Er werd wat met water en plastic bekertjes gegooid en op die manier vonden de artiesten het nodig om het publiek wat uit te dagen.'' Een jongen uit het publiek klom op dat moment het podium op waarna de artiest hem een klap in het gezicht gaf.

Op dat moment was het bij de organisatie nog niet bekend wat er precies gebeurd was. De jongen werd door de organisatie meegenomen waarna hij zijn verhaal kon doen. De organisatie besloot toen om de artiesten van het podium te halen en ze per direct van het feest te verwijderen.

De Leeuw: ,,Met het slachtoffer gaat het gelukkig goed en hebben we goede afgespraken gemaakt met de ouders. We hopen voor hem dat het ook daarbij blijft. We zullen wel vervolgstappen ondernemen tegen de artiesten. Dit is wel het aller laagste wat je kan doen om als artiest mensen het podium op te roepen met het idee van 'als je zo'n grote jongen bent dan kom je hier maar staan', en in plaats van dat je hem een podium geeft sla je hem in een klap neer.''

De Leeuw heeft dit nog nooit eerder meegemaakt: ,,We zagen het niet aankomen, anders hadden we meteen maatregelen genomen. We zijn ontzettend boos''.