Menu

Te koop in Assen: vrijstaande woning

Aan de rand van de wijk Peelo gelegen zeer ruime VRIJSTAANDE WONING met WOONKEUKEN, BIJKEUKEN en GARAGE. De woning kenmerkt zich door de heerlijke leefruimte in en om de woning, maar ook zeker door de vele raampartijen en het lichtinval in de woning. 

De woning is gebouwd in 1980 en is altijd goed bijgehouden en gemoderniseerd. Zo is er onlangs een nieuw kunststof dakkapel op de eerste verdieping geplaatst en is de cv-ketel in 2014 vernieuwd (eigendom). Op de eerste verdieping zijn op dit moment drie grote slaapkamers, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde van de woning heel eenvoudig opgesplitst kan worden in twee slaapkamers waardoor er totaal vier slaapkamers aanwezig zijn. 

De fraai aangelegde tuin is gelegen op het zonnige westen, zodat er op elk moment van de dag fijn in de zon gezeten kan worden. Om het onderhoud van de tuin te vergemakkelijken laten de huidige bewoners een gloednieuwe robotmaaier achter. De woning is gelegen op een perceel van 490 m². 

De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving in een straat met alleen bestemmingsverkeer. In de wijk zijn er een tweetal basisscholen, een compleet winkelcentrum met apotheek en zijn er diverse uitvalswegen naar bijvoorbeeld de A28. 

Zie: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40452584-dobbenwal-13/

 

9407AC 13 Dobbelwal binnen